Ook een huisje op het strand? Eerst donateur worden

Een huisje op het strand tussen Bloemendaal en Zandvoort is niet te huur. Je komt eerst op een wachtlijst voor de plek, door je aan te melden als donateur.

Om bij Helios met een huisje op het strand te staan, moet je eerst donateur worden. Je komt dan op een wachtlijst voor een plek. Je kunt als donateur per jaar aangeven bij het secretariaat (helios.secretariaat@planet.nl) dat je komend seizoen wilt staan. Zodra je hoog genoeg op de lijst staat krijg je een plek toegewezen.
Hier lees je hoe je donateur kunt worden (contactgegevens, bankrekeningnummer) en wat de procedure is heliosnieuws.nl/over-helios/donateur-worden/

Er zijn ook kampeerders die al tijdens het seizoen (loopt van +/-half april tot half september) hun huisje met plek verkopen. Je kunt dan in het huisje tot het eind van het seizoen (half september) en moet er dan zelf voor zorgen dat het huisje wordt afgebroken en opgeslagen. Als u voor een dergelijke optie kiest, is het niet zeker dat je volgend jaar ook weer een plek hebt, want ook dan telt weer je plek op de donateurslijst/wachtlijst.
Op het prikbord kun je zien of er mensen zijn die hun huisje met plek te koop aanbieden heliosnieuws.nl/prikbord/